Vaddisznó és őz pörkölt együtt vagy mással egybefőzve?
Hozzáértő ember, vagy tapasztalattal rendelkező ember válaszát várom az alábbi probléma terèn.
Van 1.5 kg vaddisznó és 1.5 kg őz husom
Baráti társaság megvendégelésére bográcsban készült pörköltre gondoltam.
Külön külön kevés a hús. Együtt elkészíthető tartva a vad íz vonalat?
Vagy inkább az készítsem csak és kiegészíthető házi sertéshússal?
Én nem fözném egybe, mert egyrészt az ízük is más, együtt eltünik a jellegzetessége, másrészt nem biztos, söt nem is valószínü, hogy egyforma idö alatt lesz puha.
A vadat házi disznóhússal keverni megint nem jó, egyrészt megint az eltérö fözési idö miatt, másrészt meg felhigítja a vadízt, azaz olyan semmilyen lesz.
Amit én tennék, az vagy az, hogy a kettöt külö-külön megfözöm és mindenki választ, melyiket szeretné, vagy az egyiket és külön a házi disznót, aztán aki akarja,vegyesen eszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!