Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vaddisznó és őz pörkölt...

Milike90 kérdése:

Vaddisznó és őz pörkölt együtt vagy mással egybefőzve?

Figyelt kérdés

Hozzáértő ember, vagy tapasztalattal rendelkező ember válaszát várom az alábbi probléma terèn.


Van 1.5 kg vaddisznó és 1.5 kg őz husom


Baráti társaság megvendégelésére bográcsban készült pörköltre gondoltam.


Külön külön kevés a hús. Együtt elkészíthető tartva a vad íz vonalat?

Vagy inkább az készítsem csak és kiegészíthető házi sertéshússal?


2020. ápr. 29. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én csináltam már így, csak akkor én szarvas, és őzet főztem egybe finom lett.
2020. ápr. 29. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
60%

Én nem fözném egybe, mert egyrészt az ízük is más, együtt eltünik a jellegzetessége, másrészt nem biztos, söt nem is valószínü, hogy egyforma idö alatt lesz puha.

A vadat házi disznóhússal keverni megint nem jó, egyrészt megint az eltérö fözési idö miatt, másrészt meg felhigítja a vadízt, azaz olyan semmilyen lesz.

Amit én tennék, az vagy az, hogy a kettöt külö-külön megfözöm és mindenki választ, melyiket szeretné, vagy az egyiket és külön a házi disznót, aztán aki akarja,vegyesen eszi.

2020. ápr. 29. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
A házi sertéshússal történő egybefőzést úgy gondoltam hogy azt később raknám a vaddisznóhoz.... Ha enyhül a vadas íz nem lenne gond, mivel a társaság kicsit félve áll a dologhoz.... Bevezetőnek enyhébb vadas íz sem lenne gond...
2020. ápr. 29. 18:13

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!