Szerintetek is kevesebb húst kéne enni? Meg nem mindennel hússal csinálni?
3-as vagyok. Nem jól értelmezted a szöveget. Tényként leírtam, hogy régen kevesebb húst ettek az emberek. Pont. Utána leírtam a véleményem, nem azt, hogy miért ettek régen kevesebb húst.
Én is le leszek pontozva, de szerintem is csökkenteni kéne világszinten a húsfogyasztást, mert ez így fenntarthatatlan és etikátlan (és nem, nem csak az állatokkal szemben, mégmielőtt.)
Aki erre pirosat nyom, az szeretné ha előbb menne tönkre a bolygó, vagy mi az indoklás? nyomja nyugodtan, nem zavar, de nagyon kíváncsi lennék az indoklásra, hogy miért jó a nagyfokú környezetkárosítás és az embertelen körülmények támogatása.
Magyarázd már el kérlek, hogy a húsevés hogyan károsítja a bolygót?
Spoiler: nem fogja tudni megmondani.
Ez most komoly kérdés? Károsanyag-kibocsájtás, termőföldek használata, vízfelhasználás, gyógyszerek és különböző vegyszerek használata, pazarlás, szállítás, stb stb stb.
10: És ha ebédre a paradicsomlevest vagy a rántottát, és a szendvicshez a sajtot választom feltétnek, akkor hogy bírjak még húst is enni? Lehetetlenség annyit enni, hogy minden nap minden legyen.
A legtöbb dologra, amit eszek 3-4 havonta egyszer kerül sor.
Dehogynem, de nem lenne jó ha sokkal-sokkal-sokkal kevesebb lenne ezekből?
Bevallom töredelmesen, rendszeresen fogyasztok húst. Azt mondják jobban laktat a zöldséges étel, nos nem tudom, arányaiban nekem a zöldség inkább köret és leves, saláta. De mindig van az asztalon hús is. Ennek egyszerű oka van...imádom! :)
Húsból viszont teljesen vegyesen étkezem. Csirke, marha, bárány, sertés, pulyka, hal, őz, vaddisznó, nyúl, kacsa....vad, házi.. :)
Tehát többféle! :)
Tévedés. Azok ettek kevés húst régen, akik nem tehették. Nagyszüleim jómódú gazdálkodók voltak, földművesek, minden nap volt hús a menüben. Sőt! A reggeli mindíg szalonna volt, vagy valami szalámi, ebédkor a második pedig frissen sült, gulyás, sült kolbász vagy máj.
Nem mondom meg, ki mennyi húst egyen, azt se, hogy egyen-e egyáltalán. Én imádom a húst.
A gyermekek fejlődésében komoly szerepet játszik, ezért elítélem azokat a szülőket, akik kezdettől fogva nem adnak a gyereknek húst. De persze mindenkinek szíve joga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!