Jól bevált hagymás bab receptje valakinek?
Figyelt kérdés
Még sosem főztem, a párom pedig felemlegette, hogy édesanyja régen milyen sokszor főzte és hogy úgy enne. Nézegetem a netet, látom nem egy bonyolult dolog, de kíváncsi lennék, hátha itt is adtok még kis tippeket, hogy ki, hogy csinálja. 🙂2020. júl. 16. 21:20
2/2 anonim válasza:
Szalonnát felkockázom, zsírjára sütöm, majd bele a szálára vágott hagymát, megdinsztelem. Ekkor rakom bele a felszelt füstölt kolbászt, egy kis csípős, őrölt paprikával megszórva, pici vízzel felöntöm.
Őrölt borsot + bazsalikomot, zúzott fokhagymát tesze bele, sót csak kóstolás után!!!
Ha már a levét eléggé elforrta, és az egész besűrűsödött, akkor öntöm bele a készre főzött babot, alaposan összeforralom. Pici cukrot, ecetet teszek a végén rá, majd elzárom, lefedve hagyom néhány percet, hogy az ízek összeérjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!