Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jól bevált hagymás bab receptj...

Jól bevált hagymás bab receptje valakinek?

Figyelt kérdés
Még sosem főztem, a párom pedig felemlegette, hogy édesanyja régen milyen sokszor főzte és hogy úgy enne. Nézegetem a netet, látom nem egy bonyolult dolog, de kíváncsi lennék, hátha itt is adtok még kis tippeket, hogy ki, hogy csinálja. 🙂
2020. júl. 16. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
65%
2020. júl. 16. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
82%

Szalonnát felkockázom, zsírjára sütöm, majd bele a szálára vágott hagymát, megdinsztelem. Ekkor rakom bele a felszelt füstölt kolbászt, egy kis csípős, őrölt paprikával megszórva, pici vízzel felöntöm.

Őrölt borsot + bazsalikomot, zúzott fokhagymát tesze bele, sót csak kóstolás után!!!

Ha már a levét eléggé elforrta, és az egész besűrűsödött, akkor öntöm bele a készre főzött babot, alaposan összeforralom. Pici cukrot, ecetet teszek a végén rá, majd elzárom, lefedve hagyom néhány percet, hogy az ízek összeérjenek.

2020. júl. 17. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!