Sütőgépbe sütött kenyeret hol és hogy érdemes tárolni ? Ne penészedjen meg.
Figyelt kérdés
2020. júl. 10. 09:13
1/5 anonim válasza:
Nem fogod kitalálni: ott és úgy ahol és ahogy a nem sütőgépbe' sütött kenyeret.
2/5 anonim válasza:
Két választásod van. Vagy műanyag zacskóba teszed, akkor nem szárad ki, de 3-4 nap után elkezd penészedni. Vagy nem teszed zacskóba, csak mondjuk vastag konyharuhába csavarod. Akkor nem fog penészedni, cserébe 3-4 nap alatt kiszárad, főleg, ha már elkezdted fölvágni.
3/5 anonim válasza:
Én steril zacskóban szoktam tárolni, hűvös, árnyékos helyen.
4/5 anonim válasza:
3, szerintem nem tudod, mi az a dterilitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!