Ha egy recept vajat ír, akkor mit is tegyek bele pontosan?
ostobán hangzik, de komolyan :)
Rámát, vagy kockavajat, vagy az is jó, amit a kenyérre kenek vaj?? :S
köszi az értelmes válaszokat ;)
szerintem tök midnegy,mert én nagyon sűrűn szoktam sütni,és én amikor margairn van itthon akkor azt tezsekbele,ha vaj,akkor meg vajat,nem érzem semmi ízét a süteményben!
(Y)
A jó vajas pogácsa például vajjal készül. És szinte nem is kell rágni, mert omlik és "elolvad" a szádban. A vaj nemes anyag, a tej zsírtartalmából készül. És drága is.
Spórolás céljából szokták helyettesíteni a jóval olcsóbb margarinnal. A margarin olcsó és gagyi, növényolajként már nem eladható növényi eredetű olajokból készült hidrogénezéssel. Mindenféle adalékanyagokkal szokták javítani az ízét és az állagát.
A margarinnal készült sütemény nem olyan finom, és nem olyan értékes, mint a vajjal készült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!