Főzelékhez mit lehet adni feltétnek, ami nem hús (pörkölt jellegű, oldalas vagy ilyesmik) nem kolbász, nem fasírt és nem tojás és nem szoja s nem hagymapöri?
Figyelt kérdés
Férjem csak feltéttel eszi és olyat szeretnék csináli, ami egészséges is és este ha későn megjövünk ehetjük.2008. nov. 25. 15:55
11/12 anonim válasza:
répafasírt : reszeltrépa, sárgaborsóliszt, majoranna, bors, pirospaprika, só.
lángos szerűségek.
pl teljesliszt, liszt, vaj, sütpor, só, víz lágyabb tésztát akár olaj nélkül serpenyőben mindkét oldalát megpirítani.
sült nemolvadós házisajt: házitej felforr citromlével kicsapatni a túrót, leszűrni, kipréselni 15perc múlva felvágni. beleforgatni kurkuma, fehérbors, só. zsiradékban mindkét felét megsütni. a megmaradt savó önmagában is egészséges, de fel is lehet használni víz helyett a főzésnél.
12/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!