Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzelékhez mit lehet adni...

Főzelékhez mit lehet adni feltétnek, ami nem hús (pörkölt jellegű, oldalas vagy ilyesmik) nem kolbász, nem fasírt és nem tojás és nem szoja s nem hagymapöri?

Figyelt kérdés
Férjem csak feltéttel eszi és olyat szeretnék csináli, ami egészséges is és este ha későn megjövünk ehetjük.
2008. nov. 25. 15:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

répafasírt : reszeltrépa, sárgaborsóliszt, majoranna, bors, pirospaprika, só.


lángos szerűségek.

pl teljesliszt, liszt, vaj, sütpor, só, víz lágyabb tésztát akár olaj nélkül serpenyőben mindkét oldalát megpirítani.


sült nemolvadós házisajt: házitej felforr citromlével kicsapatni a túrót, leszűrni, kipréselni 15perc múlva felvágni. beleforgatni kurkuma, fehérbors, só. zsiradékban mindkét felét megsütni. a megmaradt savó önmagában is egészséges, de fel is lehet használni víz helyett a főzésnél.

2009. dec. 25. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:

Répafasírt

[link]

Én férfi vagyok, húspárti, de ez nagyon finom, magában is eleszegetem

2012. nov. 14. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!