Van értelme sót önteni a tojásnak szánt vízbe, vagy attól nem lesz sósabb a tojás?
Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 22:25
11/15 anonim válasza:
Én alaposan megsózom a tojás főző vizét, szerintem finomabb így.
12/15 anonim válasza:
11: nálad is működik a placebo. :)
Ugyanis a tojás héján át NEM hatol át a víz.
Mindazonáltal, próbáljátok ki ezt a fajta sót a tojáshoz! Kicsit kénes az íze, és teljesen felerősíti a "tojásízt". Én imádom! :)
13/15 anonim válasza:
#11 vagyok.
#12 bár placekónak gondolod, és sokan azért nem tesznek a főzővízbe sót, mert fölösleges, mert nem megy át a só. Én ezt cáfolom! Kb. 20 éve így főzöm: elég rendesen megsózom a vizet, főzöm 10 percig, hagyom a vízben kihűlni, majd megpucolom, leöblítem és megeszem . Nem sótlan.
14/15 anonim válasza:
Pont ezzel bizonyítod, hogy placebo.
Azt akarod hinni, hát érzed is a sót.
Fölösleges vitatkozni, mert a tojás héja vízálló!
15/15 anonim válasza:
Hoppácska, jut eszembe: a tojás főzővízében szoktam megtörni egy kanállal a tojásokat, így könnyen lejön, és ezért lesz sós is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!