Recept a híres Balatoni vékony palacsintához?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék palacsintát sütni, de most olyat mint amiket a Balatoni büfékben, éttermekben lehet kapni. Valaki ha lenne olyan kedves, leírná a nagy titkos receptet? Bocsi ha volt már ilyen kérdés. Esetleg tippek?2020. júl. 3. 17:14
1/6 anonim válasza:
A nagy titok: a liszten kívül lehetőleg spórolj ki belőle mindent, tojást, tejet, szódavíz azért kell bele. Tedd nagy serpenyőbe, amikor sütöd, és terítsd jól szét a kis merőkanálnyi tésztát. Süsd használt olajban, amiben előtte már legalább ötvenet sütöttél. Garantáltan ugyanazt kapod. :-)
3/6 anonim válasza:
Na de most komolyan.... Kérdező, te soha nem ettél otthon finom palacsintát? Amiben az előbb felsoroltak mind benne vannak?
Mert akkor érthetetlen, hogy miért kell neked az értéktelen, íztelen, ócska minőség....
4/6 anonim válasza:
#3
Szerintem a szentimentális értéke miatt, mert a Balcsinál töltött gyerekkori nyaralás ugrik be az embernek róla :)
5/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van, itthon is nagyon finom. Amit én csinálok az is nagyon tetszetős, de nem tudom. Nekem jobban tetszenek ezek az éttermi palacsinták vagy hogyan nevezzem őket. :// Utolsó válaszoló: részben ezért is, köszönöm a válaszokat.
2020. júl. 3. 18:20
6/6 anonim válasza:
Az érzelmi oldalát még csak-csak megértem.. De számomra az a nyúlós-lyukacsos izé minden, csak nem palacsinta. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!