Mit csináljak belőle?
Vettem csirkemellet, szeretném rizs mellé megcsinálni.
Jó szaftosan szeretném, de az a baj, hogy tejszínesen már nagyon unom.
Most vacsira szeretném elkészíteni. Tudtok valami receptet, ami esetleg jó lenne nekem? Köszönöm! :)
18/L
Mid van még otthon?
Pl. én szoktam csinálni csirkemellből paprikás csirkét, igaz, azt tészta vagy nokedli mellé.
Legyen otthon tartalékban ilyen esetekre konzerveid: borsó, kukorica, gomba, hasonlók, vagy éppen nyers zöldség és ezekkel bármilyen majonézes, tartáros mártásokat összedobsz a csirke+rizs mellé.
Nekem ma éppen vadasmártás volt a sült csirke + bulgur mellé (répa-gyökér-cukkini), de majd lehet akár lecsó-alapot is készíteni
Koszonom a valaszokat! Vegul csinaltam “csirkepaprikast majorannaval” :D kemenyito is kellett bele, de megoldottam liszttel.
Finom, omlos volt, es jo fuszeres. Isteni volt, biztos hogy ezt meg tobbszor megfogom csinalni.
Egyebkent pont miutan kiirtam a kerdest, azutan jutott eszembe hogy a Gastrohobbi szinte csak csirkes eteleket rak fel, onnan neztem le ezt a receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!