Bolognai spagettit készítenék holnap, de a sofrittohoz nincs angol zellerem. Ki lehet ezt váltani egyéb zöldséggel?
Nagy divat manapság ez a főzősműsor szintű "só bors mindenre, oszt kész".
Újranyitás után ebben a hónapban a 3. szakácsomtól váltam meg , többek közt emiatt, mert "elfelejti" beízesíteni az ételt.
Szóval lehet itt hangzatos elméleteket puffogtatni, csak ha a vendég visszadobja az ételt, az nem tesz túl jót egy étterem hírnevének.
Istenem...hogy egy egyszerű recept milyen indulatokat vált ki...
7-es: A kérdező feltett egy kérdést, én meg igyekeztem a megítélésem szerinti leghitelesebb forrásból kimásolni. A többit privátban küldtem el neki, de akkor csak neked, csak itt csak most:
"Megjegyzés: A fenti recept 1982-ből származik, ekkor adta be ugyanis az Olasz Konyhaművészeti Akadémia (Accademia italiana della cucina) a Bolognai Kereskedelmi Kamarához a bolognai ragu hivatalos receptjét. A modernebb változatokban a marhahús mellett már sertéshús (például: sütnivaló sertéskolbász tölteléke) is szerepel, és a tejszín helyett néhány kanál tejet adnak hozzá."
Forrás: [link]
Egyébként a fazon az a Gianni, aki(ha jól tudom) itt letelepedett, és úgy emlékszem, olyan 10-15 éve volt pár főző, ill. étteremfelújító műsora.
Magam pedig az eredeti magyar konyhát szeretem, zsírral, gluténnal,laktózzal, szénhidráttal. És IGAZI cukrot használok. Borsot csak abba teszek, amibe elengedhetetlen, mert nem szeretem.
Szia.
Kedves 13-as!
Értem, köszönöm a válaszod. Akkor te jobban ismered már őt. Én nem olyan régen kezdtem el válaszolgatni, inkább csak olvasgattam, de azt sose értettem, hogy ismeritek meg, hogy ki kicsoda?:)A stílusáról? Mert mást nehezen tudok elképzelni, ha anonim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!