Milyen reggeli menüket ismertek amik olyanok mint az angol reggeli?
Figyelt kérdés
Az alatt h "olyanok mint az angol reggeli" azt értem h ilyen nagy reggelik, több mindent kell kisütni, így sok "része" van.2018. okt. 23. 22:27
1/3 anonim válasza:
Nálunk a hotelben van rántotta, tükörtojás, bundáskenyér, sült szalonna, tejbegríz, főtt virsli, sült kolbi, pirított kenyér, sütik, lekvár, müzlik, joghurtok, felvágottak, főtt tojás, mogyoró krém, hideg krémek(körözött/padlizsán krém/libamáj pástétom/tepertő krém) vannak zöldségek(pari/paprika/ubi), gyümik(alma/banán/szőlő), kalács, aszalt gyümik ..
2/3 anonim válasza:
Az angol reggeli amiből áll. ( de nem mindenki eszi meg az egészet)
- kolbász
- tojás
- bab
- black pudding( olyan mint a májas hurka)
- sült bacon
- sült gomba
- sült paradicsom
- Potato Scones ( na ezt nagyon szeretem)
Én gomba, paradicsom, és black pudding nélkül eszem.
3/3 anonim válasza:
Nem angol, hanem amerikai, de attól még főzős reggeli. Benedek tojás magyarul, angolul Eggs Benedict. English muffin (sós tészta), buggyantott tojás, sült sonkaszelet és leöntve hollandi mártással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!