Mi lehet a baj ennél a receptnél? Miért nem sikerül?
Figyelt kérdés
Linzertészta szerűség, amire teszek szilvát és fahéjas cukrot, majd megsütöm, de a tészta soha nem akar összeállni, nagyon morzsálódós. Itt van: 20dkg cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 tojás, 1 citrom reszelt héja, 1 csipet só, 1 kocka Rama(250g), 50dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 1-1,5kg gyümölcs(szilva, barack, meggy), fahéjas cukor ízlés szerint. Én hibám vagy a recept rossz?2020. jún. 7. 18:17
1/10 anonim válasza:
Tegyél hozzá annyi tejfölt, hogy jó állagú legyen.
2/10 anonim válasza:
Ha nincs tejföl apránként vízzel is jó higítani gyúrhatóra.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. jún. 7. 18:54
4/10 anonim válasza:
A rendes linzer arànya 1:1:1
Tehàt pl. 25dkg liszt, 25dkg margarin, 25dkg cukor vagy porcukor.
Ezt is izesitheted citrom vagy narancs héjjal, vaníliàval, fahéjjal, szerecsendióval, daràlt dióval... Ha a màsik sehogy nem sikerül próbáld ki
5/10 anonim válasza:
4!
Téves, a rendes linzer aránya 3:2:1 liszt, vaj, cukor.
Kérdező!
Nem tudom hohy csinálod, de ez simán össze kellene hogy álljon, még tojás nelkul is. Valóban lehet hozza tejfölt, vizet, vagy akár tejet is adni, hogy jobban össze álljon.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megpróbálom tejföllel. Igen, hallottam, hogy 3:2:1 arány
2020. jún. 8. 14:40
7/10 anonim válasza:
Pont tegnap sutottem levendulas linzert es mivel kicsit meg voltam késve, a vajat meg a porcukrot majdnem habosra kevertem a mixerrel és utána adtam hozzá a lisztet. Ez így nagyon jól és gyorsan összeáll, de nem szabad kihagyni a hűtőben való pihentetést, mert a vaj ugye így olvadtabb lesz, mintha csak gyorsan kézzel dolgozod ossze.
8/10 anonim válasza:
tegyél bele több margarint vagy egy kis vizet vagy tejfölt vagy kevesebb lisztet vagy még egy tojást
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 9. 16:03
10/10 A kérdező kommentje:
Ma délelőtt megcsináltam, és összeállt! Raktam hozzá még egy is tejfölt is. Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 11. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!