Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy a legegyszerűbb a spárga...

Hogy a legegyszerűbb a spárga elkészítése?

Figyelt kérdés
Minap vettem zöld spárgát,de még soha nem készítettem.Hogy a legcélszerűbb elkészíteni?Csak tegyem vízbe és főztem 15 percig?Vagy tegyem sütőpapírra és süssem ennyi ideig?Olajat,vajat,stb. nem használok.Vagy fogyasztható nyersen is?Ha igen a végén a hajtások is ehetők?A szárát meg kell pucolni?

2020. jún. 4. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A zöld spárgat megfogod a véget levágod.

Megfogod a spárga fejénél és megmarkolod csak azt a reszt kell meghámoznod

Víz só cukor citromlés víz forr megfözöd benne

2020. jún. 4. 23:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A zöld spárgát nem kell hámozni. Én le szoktam törni a végét, mert ahol eltörik, ott már nem fás. Sós-cukros-ecetes vízben főzöm, hogy még roppanós maradjon. Hideg vízzel leöblítem utána, így a színe is megmarad.
2020. jún. 5. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát igena az alja fás szokott lenni főleg ilyenkor már június elején,kb 5-cm azt meg kell hámozni.Egyébbként 2-3 perc a zöldspárga főzési ideje.A fehérnek 6-8.
2020. jún. 9. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!