Húslevesbe szoktatok tenni füvet?
Ilyen nincs!
Ezt a kérdést valahogy nem tudom komolyan venni!
Aki csak 1x is főzött már valamit, az nem nevezi a petrezselymet fűnek, a zellert meg gusztustalan gumónak.
Egyébként meg nem értem, hogy miért nem a nagyanyját, vagy az anyját kérdezi ezekről, ha azoknak állítólag finom a levesük?
Kérdeztem, úgy is csinálom, ahogy ők mondták. Es mégsem finom. Egyébként most kezdtem főzni, soha nem is figyeltem anyu hogy csinálta, mert nem volt rá szükségem. Kollégiumban is azt ettem, amit ő csomagolt.
Egyébként a rántottám finom, de abba nem kell semmilyen zöldség. Nekem ráadásul egyik leveszöldség olyan, mint a másik. Főve mindenképp. Van a répa meg a sok fehér cucc. Mivel a karalábét meg a zellert sem eszem és számomra teljesen egyformák megfőve, sokáig nem is tudtam hogy van különbség. A zellert meg tényleg nem tudtam mi a neve, sem azt hogy hogy néz ki héjastól, mert levesben nem volt rücskös.
Amiket eszek, azokat megismerem, pl bab, borsó, brokkoli. De a csicseriborsót már nem ismerném meg, mert sose láttam és nem is erdekel.
Pedig ahhoz, hogy finom legyen a leves, kell bele a sok ismeretlen "cucc" is. Én sem szeretem a zellert, meg a fehérrépát, de kell a levesbe, hogy finom legyen. A töldség zöldjét sem eszem meg, ahogy a paprikát sem, ezeket tálaláskor félreteszem, aki kéri, megeheti, ha megmarad, akkor meg kuka.
Egyébként youtubeon is van millió videó a főzésről, ott is tájékozódhatsz.
Bár a hozzáállásod elég....érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!