Virslit érdemes rántani (mint mondjuk párizsit)? Meg kell főzni előtte?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 07:39
11/12 anonim válasza:
Én szoktam csinálni panírozott löncshúst.
Kinyitom mindkét végén a konzervet és ahogy tolom ki a konzervből, úgy szeletelem. A konzerv széle még segít is ebben, mert a kést mellette vezetem.
Érdekes íze van, kicsit szaftos:)
12/12 anonim válasza:
Nálunk levelestésztában sült virsli szokott lenni,sajttal megszórva,nagyon nagy királyság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!