Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Virslit érdemes rántani (mint...

Virslit érdemes rántani (mint mondjuk párizsit)? Meg kell főzni előtte?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 07:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én szoktam csinálni panírozott löncshúst.

Kinyitom mindkét végén a konzervet és ahogy tolom ki a konzervből, úgy szeletelem. A konzerv széle még segít is ebben, mert a kést mellette vezetem.

Érdekes íze van, kicsit szaftos:)

2010. júl. 30. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk levelestésztában sült virsli szokott lenni,sajttal megszórva,nagyon nagy királyság.
2010. júl. 31. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!