Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos baba ehet-e virslit,...

8 hónapos baba ehet-e virslit, párizsit?

Figyelt kérdés
vagy mi az az étel amit ilyenkor be lehet vezetni?
2011. márc. 3. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
azt nem tudom, hogy ehet-e, de a legsz@rabb ennivaló ez a kettő a felvágottpiacon! Adj valami mást helyette, gépsonkát például, mondjuk 9-10 hónapos kortól. 8 hónaposan túrót szokták bevezetni, ha jól tudom, meg a tojássárgáját.
2011. márc. 3. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Így van, ahogy a kedves első is írta, 8 hónaposan kerülnek bevezetésre a savanyított tejtermékek: joghurt, túró, tejföl, ezen kívül a tojás sárgája. A kisfiam 1 éves volt, amikor először adtam neki csirkemell-sonkát, de amint bevette a szájába, rögtön ki is köpte. A virslit is próbáltam, azt is eldobta. Szóval nem erőltetem neki egyelőre ezeket a dolgokat, mert tényleg semmi értékes nincs bennük, főleg a virsliben és a párizsiban. Üdv, 15 hónapos kisfiú anyukája.
2011. márc. 3. 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:
51%
Ez a két lehető legrosszabb kaja egy ekkora babának.
2011. márc. 3. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!