8 hónapos baba ehet már párizsit?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 19:54
1/10 anonim válasza:
Én nem adok még a 9 hósomnak sem, szerintem túl sok benne az adalékanyag, só, zsír, stb...
2/10 anonim válasza:
A párizsi, virsli stb. (hasonló feldolgozott felvágottak) 2 éves kor alatt nem ajánlottak, egyrészt mert sok sót, szóját, mesterséges kutyaszart tartalmaznak, másrészt a pácolásukhoz nitrites pácsót használnak. Ez könnyen alakul nitráttá, ami pedig méreg, felnőtteknek se tesz jót, kicsi babáknál pedig nagyon súlyos gondokat okozhat.
3/10 A kérdező kommentje:
Igazad van,de ma adtam neki 2-3 falatot,remélem nem lesz probléma.(amúgy ízlett neki)
ÜDV!!
2010. máj. 3. 20:04
4/10 anonim válasza:
Jól tetted!Az Én babám 6 hós és mindig kinézi a kaját a számból.Én meg szoktam vele kóstoltatni.
5/10 anonim válasza:
párizsit még mi magunk sem eszünk nemhogy gyerek. azt hallottad már, hogy párizsi = húsipar szemete...???
6/10 anonim válasza:
Ne már!Tele van mindenféle sza*ral!Még én sem eszem meg,de a 2 évesemnek se adom!
7/10 anonim válasza:
Én már láttam hogy készül, ne adj neki!!!!
8/10 anonim válasza:
Elég nagy felelőtlenség egy 6 hónapos babának párizsit adni ... De 8 hónaposnak se adj!
9/10 A kérdező kommentje:
Nem adok neki,csak akkor kóstoltattam meg egy pici falatot,és kész!!!!!!(kíváncsi voltam ki adott már a babájának)Én ettem és annyira nézett rám!
Aranyosak vagytok,köszi a válaszokat!M:)
2010. máj. 4. 19:27
10/10 anonim válasza:
8- hónaposnak még ne adj. De azért ne legyünk már annyira szigorúak. Mindenki BIO kaján nőtt fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!