Az tényleg elvetemült dolog, ha én szörpöt öntök a tejbegrízemre?
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 16:45
1/13 anonim válasza:
Nem. Úgy eszed, ahogy akarod, ahogy szereted.
2/13 anonim válasza:
Semmi gond vele, van, aki beföttet tesz rá, van, aki lekvárt, meg van, aki szörpöt - semmi bajod sem lesz töle, magánügyed, mivel eszed.
3/13 anonim válasza:
Igeeeen! Annál már csak az az elvetemültebb ha cukrozott kakaot teszel rá és ÖSSZEKEVERED! Ezt minden ovis tudja.:-)) (Ha kijártad az ovit akkor már azt tehetsz rá amit csak akarsz, és össze is keverheted. De addig???)
4/13 anonim válasza:
Ha te így szereted akkor egyáltalán nem az.
5/13 anonim válasza:
Az. Borzalom. Az enyémre darált dió is kerül....
6/13 anonim válasza:
Semmi gond. Férjem híg baracklekvárral eszi mindig:)
7/13 anonim válasza:
Úgy eszed, ahogy akarod. Mondjuk nekem undorítóan hangzik, de hát te tudod. :)
9/13 qkker1 válasza:
"Annál már csak az az elvetemültebb ha cukrozott kakaot teszel rá és ÖSSZEKEVERED! "
52 évesen kakaót és fahéjat keverek bele, az az igazi elvetemültség!
/holnap főzetek is asszonnyal/
10/13 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy ezt így kell enni szörpöt öntve rá. 🤔 Azért csodálkozom azon, hogy ezen mi az elvetemült dolog. Akit ismerek, az mind így eszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!