Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit süssek holnap, ha linzerka...

Mit süssek holnap, ha linzerkarika akart lenni eredetileg, de már nem azt akarom?

Figyelt kérdés
Most nézem a receptet, mennyi rengeteg margarin kell bele és hogy egy csomó tojásfehérje marad utána. Tudnátok ajánlani valami egyszerűt, nem túl sok alapanyagból, gyorsan összedobhatót? Olyat, ami mellett nincsen ennyi "hulladék", tojástörés után?
2010. júl. 29. 18:51
 1/10 anonim ***** válasza:

piskóta

leméred a tojásokat (héjjal)

annyi dkg liszt

és annyi dkg cukor

felvered a fehérjéket, majd bele a többit szépen

papírral bélelt sütőben sütöd, nem nyitogatod az ajtaját.

tűpróbáig sütöd

2010. júl. 29. 19:05
 2/10 anonim ***** válasza:
joghurtos süti, valami gyümölccsel a tetején, legjobb a meggy. Mindent a joghurt poharával kell mérni, nem marad ki semmi. Ha érdekel, leirom.
2010. júl. 29. 19:08
 3/10 A kérdező kommentje:

Persze, hogy érdekel(:

amúgy ezek az alapanyagok nincsenek kőbevésve, bármit vehetek még. Most arra világosodtam meg, hogy valami élesztős, könnyű dolgot szeretnék, az is érdekel.

2010. júl. 29. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Na. l pohár joghurt, vagy tejföl,3 pohár liszt, 3 pohár cukor, 1 pohár olaj, 3 egész tojás, pici só, l sütőpor a lisztbe keverve.Az egészet összekevered, sütőpapiros tepsibe öntöd. Gázsütőben 3-4-es gombbal kb 40 perc. Tetejére gyümi, esetleg durvára tört dió. Nem lehet elrontani, nekem hetente kell sütnöm- meggyel. Jó az üveges is. jó étvágyat.
2010. júl. 29. 19:24
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nagyon jól hangzik, szerintem kipróbálom, meg mást is, ha másvalaki mond mást is^^

2010. júl. 29. 19:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: küldtem egy privátot.
2010. júl. 29. 20:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Megkaptam. Jó ötlet a szilva, Idény gyümölcs. Én nem főzném meg, csak kimagoznám, és úgy tenném bele. Ez nem piskóta, kicsit szivósabb süti, ezért a lisztezés sem fontos, nem fog elsüllyedni, ha igen akkor sem történt semmi.Hidegen jól beporcukrozod, az mindent eltakar.Esetleg fahéj halványan. a tört dió inkább a meggyhez illik.Jó éjszakát.
2010. júl. 29. 20:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jó éjszakát!
2010. júl. 29. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy sikerült.Szüleid joggal büszkék Rád! De ehhez Ők is kellettek! Mi csak joghurtos poharasnak hivjuk, de Te kitalálhatsz neki valami fantázia nevet, pl.ha az első kisérlet volt, akkor elsőke szelet. Csak igy tovább.Hány éves vagy?
2010. júl. 30. 20:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Közel sem első^^ nem vagyok kicsi, 16 leszek nemsokára és szeretek sütni, csak nem teszem túl gyakran, mert túl sok idő, energia befektetésnek tartom ahhoz képest, milyen hamar köddé válik a végeredmény(: Éppen ezért gyakorlatom sincsen elég, meg olyan sok receptem sem, hogy ha éppen kell valami, akkor válogatni tudjak. De amit megsütök, az jól sikerül (egy-két szerencsétlen, halvaszületett ötlet kivételével), és hamar elfogy.

Szilvásbögre lesz a neve:D Az olyan jól hangzik.

2010. júl. 30. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!