Miért van az, hogy kemény lett az a mézeskalács, aminek eredetileg puhának kellene lenni (rögtön sütés után)?
Figyelt kérdés
Amelyiket kicsit tovább sütöttük az keményebb is lett!2008. dec. 23. 18:56
1/6 anonim válasza:
Nemrég hallottam: Azt ajánlják ilyenkor, hogy tedd bele egy lezárható dobozba, és tegyél mellé almaszeleteket. A mézes felveszi az alma nedvességét, és megpuhul. Mondjuk azt nem tudom, mennyi idő múlva.
Na, nem volt alkalmam kipróbálni, mert az idén kipróbált receptem tényleg puha lett.
2/6 anonim válasza:
Lehet túl vékonyra nyújtottad. Nem lehet?
3/6 anonim válasza:
A feleségemnek volt olyan receptje, ami sütés után kemény lett, és kellett neki 3-4 nap, hogy fogyasztható legyen. Viszont még két hét után is jó volt!
4/6 anonim válasza:
szia!
Érdekelne a recemted, én úgy szeretem a mézskalácsot ha kemény, de soha nem jön össze, lécci írj le!!!
Előre is köszi
5/6 A kérdező kommentje:
A Kotányi mézessütemény-fűszerkeverék -nek a hátulján van egy recept.Azt csináltam meg.:)
2008. dec. 24. 13:44
6/6 anonim válasza:
oks, köszi
nem hiszem hogy már be tudnám szerezni, majd jövőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!