Pataki tál alkalmas kovászos kenyér sütésére, illetve ha igen, akkor hogyan??
Figyelt kérdés
Tudom, hogy be kell áztatni sütés előtt, de nem tudom, hogy hús és zöldség sütésén kívül mire alkalmas még.2020. máj. 17. 11:43
1/5 anonim válasza:
Alkalmas igen. Igazából a kenyersutes első szakaszában az a jó ha egy nagy tömegű edényt előmelegítesz a sütővel és abba rakod a kenyeret, amit lefedsz. A pataki tál erre tökéletes, csak arra figyelj, hogy a sütés felénél, vagy korábban ha vékony héjú kenyeret szereted, vedd le a fedőt.
2/5 anonim válasza:
Régebben sokat sütöttem benne, igen jó eredménnyel.
3/5 anonim válasza:
Előtte 10 percre langyos vízbe áztatom, majd kibélelem sütőpapírral vagy egy szilikon lappal és megy bele a tészta. Lefedve, sütőben 30-40°C-on megkelesztem (kb 1 óra), utána átkapcsolok sütésre és 230-240°C-on 45 percet sütöm. Ezután még 15 percet a sütőben hagyom és csak utána teszem rácsra a kész kenyeret.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Meg is háláltam! :-)
2020. máj. 18. 07:56
5/5 anonim válasza:
Áztasd vízbe használat előtt a tálat:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!