Ki hogy csinálja az almás pite tésztáját?
2020. máj. 16. 14:06
11/14 anonim válasza:
Nálunk pont az az almáspite a favorit, amiben a tészta csak jelzés értékű. 😂😂 az omlóstészta nem jön fel! Keress almás béles receptet, ami kelttésztából van! Na az jól megdagad.
12/14 anonim válasza:
#9
Nyilván a "jól kidolgozás" alatt nem a házi széles metélt színvonalára gondoltam, hanem pite esetében addig kell csinálni (hideg kézzel, gyors mozdulatokkal) míg nem ragad mindenhova és összeáll. Bocs nem gondoltam, hogy ezt magyarázni kell.
13/14 anonim válasza:
Kérdező. ugye ezt a 40 dkg lisztes tésztát nem egy hatalmas gáztepsiben terítetted el? Mert akkor olyan vékonyra nyújtottad ki mint a cérnametélt tésztája,...enyhe túlzással. Ezt akkorára kell csinálni, hogy az alja majdnem duplája legyen a tetejének és így a mennyiség egy fél gáztepsinyi.
14/14 anonim válasza:
12-es: a 9-es vagyok: elvileg amit írtál, az rendbe van, csak a legtöbben a jól kidolgozás alatt a metélt tészta-módszert gondolják, ezért javítottalak ki, föleg nem miattad, hanem a kérdezö miatt. Elnézést, ha rosszul jött át neked.
Kérdezö; milyen vajat használtál?
Ehhez rendes teavaj/márkázott vaj kell, lehetöleg nem margarin, de föleg nem zsírcsökkentet vagy diétás. Az ugyanis tele van vízzel, és a tésztát tönkreteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!