Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit használhatok borkő (cream...

Mit használhatok borkő (cream of tartar) helyett?

Figyelt kérdés
A receptben ezt kéne használni, esetleg mivel tudnám helyettesíteni? Szódabikarbóna, sütőpor?

2020. máj. 10. 08:42
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha szódabikarbónával kevered el, az kb olyan hatású lesz, mint a sütőpor, végül is a térfogatnövelés a feladata sütiben. De attól függ, mihez írja a recept.

Ezen az angol oldalon részletezi. Sütibe a sütőport írja, tojás habhoz pl ecetet, citromlevet.


[link]

2020. máj. 10. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!