Mit használhatok borkő (cream of tartar) helyett?
Figyelt kérdés
A receptben ezt kéne használni, esetleg mivel tudnám helyettesíteni? Szódabikarbóna, sütőpor?2020. máj. 10. 08:42
1/1 anonim válasza:
Hát, ha szódabikarbónával kevered el, az kb olyan hatású lesz, mint a sütőpor, végül is a térfogatnövelés a feladata sütiben. De attól függ, mihez írja a recept.
Ezen az angol oldalon részletezi. Sütibe a sütőport írja, tojás habhoz pl ecetet, citromlevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!