Nalatok edesanyatok jol foz?
Nálunk anyám szökőévente 1x főzött, és ezért mi őszintén hálásak voltunk. Ha véletlen megszállta valami, az eredmény felismerhetetlen és ehetetlen volt és két napig takarítottunk utána. Egyszer a plafonról is kellett spatulával kis cafatokat kapargatnom...
Hétköznap menzán ettünk vagy étteremben, hétvégén mamám főzött.
Igazság szerint jól főz, csak nem egyezik az ízlésvilágunk. Nála főleg a hagyományos magyar konyha jellemző, sertés, marha, stb. Én ezeket mindig gyűlöltem, egy darabig még a csirkét megettem, de már azt se. Nem szeretem annyira a paprikát (magyaros ételek alapja), se a zsíros, olajos ételeket.
Hát, általában az volt hogy megettem amit elém rakott, kiskoromban még sokszor hatalmas visítás-bömbölés közepette, később csak simán duzzogva. A sertést, marhát például rendszeresen gyűjtögettem a számban kiskoromban, aztán kaja után kiköptem a wc-be... szóval nem volt egyszerű. :D
Mióta felnőttem, inkább étteremben étkezünk együtt, ott mindenki talál olyan ételt amit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!