Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ismertek vendégváró poharas...

Ismertek vendégváró poharas desszertet amit könnyű elkészíteni, de annál finomabb és làtványosabb?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 30. 06:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Pálinka :D

De komolyan. Egy poharas tiramisut pl egyszerű összedobni és az sem baj, ha híg lesz a krém mert hát pohárban van. A legtöbben szeretik.

2020. ápr. 30. 07:50
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Pálinka és egy sör.
2020. ápr. 30. 08:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Tiramisu jó ötlet, pohár aljába kávéba áztatott babapiskóta, rum az íze kedvéért, rá kikevert mascarpone, kakaópor, ha gondolod tejszínhab tálaláskor.

Vagy gyümölcsös-mascarponés pohárkrém. Pl. Kis bogyós gyümölcs mixet cukorral és zselatinnal felfőzöd, zselés állagúra és ezt rétegzed kikevert mascarpone krémmel.

2020. ápr. 30. 08:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcsös tejberizs. Tejberizst megfőzöd, majd lanygosan hozzá kevered a felvert tejszínhabot. Rétegezve gyümölccselmegtöltöd a poharat. Majd díszíted tejszínhabbal, esetleg csoki pasztillával.
2020. ápr. 30. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy,poharas oroszkrém az is finom. Előző voltam
2020. ápr. 30. 08:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Több színű puding, rétegezve.
2020. ápr. 30. 09:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvencem, úgyis itt az eperszezon, egy epres pohárkrém.

Az eper egy részét pürésítem, az megy a pohár legaljába, rá egy vaníliás krém, amit pudingból+habtejszínből készítek, majd megint egy kis püré, majd a krém, végül lehet negyedelt eprekkel díszíteni, meg akár kis tejszínhabbal.

2020. ápr. 30. 09:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

- Klasszikus gesztenyepüré, ez még mindig nagy kedvenc

- Poharas mousse "torta": alulra darált kakaós keksz; krém: mascarpone, tejszínhab felverve, olvasztott csoki (jó tej, ét és fehér csokival is); a tetejére gyümölcs (eper, málna, más bogyósok)

2020. ápr. 30. 10:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
sütés nélküli mascarpone sajttorta pohárban, eperrel vagy málnával a tetején, mandulával az alján!
2020. ápr. 30. 10:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

valami ilyesmire gondoltam, de úgy variálod, ahogy csak akarod <3

2020. ápr. 30. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!