Klasszikus piskóta tésztát hogyan készítitek el?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 14:03
1/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy ahány tojás, annyi evőkanál cukor és liszt, és kevéske, kb fél kávéskanálnyi szódabikarbóna.
A tojássárgáját a cukorral, ha sokáig vered géppel, míg jó világos, habos lesz. Ettől lesz olyan könnyű. Akkor fokozatosan adom hozzá a lisztet, szódabikarbónát és az előre felverrt tojásfehérjét.
2/4 anonim válasza:
én a vizeset szoktam mi ezt szeretjük.ahány tojás annyi ek viz dupla liszt dupla cukor sutopor
pl.6tojás 6ek viz 12 ek cukor 12ek liszt spor
ha kakaos akkor annyival kevesebb liszt
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.szép napot:)
2010. júl. 28. 15:37
4/4 anonim válasza:
Én felverem a tojásfehérjét jó keményre, aztán bele cukor, utána a tojás sárgája, és utána a liszt.
Annyi kanál cukor, és liszt, ahány tojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!