Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Klasszikus piskóta tésztát...

Klasszikus piskóta tésztát hogyan készítitek el?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam, hogy ahány tojás, annyi evőkanál cukor és liszt, és kevéske, kb fél kávéskanálnyi szódabikarbóna.

A tojássárgáját a cukorral, ha sokáig vered géppel, míg jó világos, habos lesz. Ettől lesz olyan könnyű. Akkor fokozatosan adom hozzá a lisztet, szódabikarbónát és az előre felverrt tojásfehérjét.

2010. júl. 28. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

én a vizeset szoktam mi ezt szeretjük.ahány tojás annyi ek viz dupla liszt dupla cukor sutopor

pl.6tojás 6ek viz 12 ek cukor 12ek liszt spor

ha kakaos akkor annyival kevesebb liszt

2010. júl. 28. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.szép napot:)
2010. júl. 28. 15:37
 4/4 anonim válasza:

Én felverem a tojásfehérjét jó keményre, aztán bele cukor, utána a tojás sárgája, és utána a liszt.


Annyi kanál cukor, és liszt, ahány tojás.

2010. júl. 28. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!