Milyen sütit süssek? Valami kiadós, finom sütitippeket várok, akár különlegeset, cukrászdai jellegűt is. Már tervbe vettem a hétvégére: kosárka, mézeskrémes. De bármilyen finomság ötletet várok, süthetnékem van.
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 11:51
1/10 anonim válasza:
Nekem ez a torta nagyon bejött. Anyu szülinapjára csináltam a hétvégén és anyunak és apunak is nagyon ízlett. Kérdezték h mikor csinálsz még ilyet?
Itt a link: [link]
2/10 anonim válasza:
Kijevi krémes,zserbó,lajcsi-szelet,csíkos süti (kakaós,mákos,diós lap,köte tejbegrízes krém és a tetején is).
15/L
3/10 anonim válasza:
Privátba küldök egy mennyei receptet, ha sikerül. Üdv
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, a privát receptet is, megkaptam. Pénteken nekiállok a kosárkának, mézeskrémesnek és a reszelt túrós is szimpi. Utána héten meg sorra próbálom ezeket.:-) Nagyon szeretek sütni, állítólag tudok is, szeretek mindenféle receptet kipróbálni.
2010. júl. 28. 12:59
5/10 anonim válasza:
10-12 perc sütés kevés! Kipróbáltam és eléggé "taknyos" volt a tészta. Szerintem kell 25-30 perc, de legjobb, ha beleszúrsz egy fogvájót a közepébe. Ha száraz amikor kihúzod, akkor jó a tészta.
6/10 A kérdező kommentje:
Tényleg, Rigó Jancsi! Mamám mindig sütött, de 10 napja, hogy többet nem süthet. Ezt is kipróbálom. Meg előszedjük férjem dédijének sütisfüzetét, azt sütöm végig.
2010. júl. 28. 14:07
7/10 anonim válasza:
Rigó Jancsi-s vagyok
Ha nincs zselatin otthon, jó helyette a habfix is. Sajnálom a nagyit :(
8/10 anonim válasza:
szia! a mindmegettén keresd meg a "nagyi ünnepi süteménye ".sajnos nem értek a belinkeléshez , de én már többször megcsináltam, tényleg cukrászdai élményű.
diós, habos csodasüti.
üdv.
9/10 anonim válasza:
jaj, most esett le, tényleg részvétem a Nagyid miatt:(
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mama emlékére megsütöm a rigójancsit is. Biztos fog örülni a család.
2010. júl. 28. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!