Ha a főzni való pudingport nem főzöm meg, csak hidegen összekeverem kevés tejjel és úgy eszem meg, lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 16:18
1/11 anonim válasza:
Akkor tejbencoldott étkezési keményítőt eszel...
3/11 anonim válasza:
Hát jó nem lesz, az biztos. Az meg majd kiderül, hogy lesz-e valami bajod tőle.
4/11 anonim válasza:
Nem. Cukor nélkül egy halovány ízt fogsz érezni, allagaban tej marad.
De miért teszel ilyet? Nincs min megfőzni?
5/11 anonim válasza:
Nem fog összeállni, egy lisztes ízű tejkeveréked lesz. Minek?
6/11 anonim válasza:
Én szoktam kóstolgatni a pudingot főzés előtt, mikor már össze van keverve. Persze cukor nélkül nem lenne valami finom... De bajom még nem lett tőle. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem is lehet, de szerintem tényleg nem valószínű.
7/11 anonim válasza:
Milyen kerdes ez? :) ... mi a fenetol lenne bajod? De ilyen igenytelen vagy? Nem fozod meg? :) Mi van?
Edd meg porban teso ... majd kiszarod mint puding :D
8/11 anonim válasza:
Nem oldódik fel benne a keményítő, így teljesen híg lesz, és érezni fogod benne a keményítőszemcséket, ehetetlen így.
9/11 anonim válasza:
Ha nincs lehetoseged megfozni de legalabb mikrod van, akkor tedd be masfel percre a tejjel es cukorral elkevert pudingport. Igy be fog surusodni.
10/11 anonim válasza:
Amúgy rohadtul nem értem, hogy a 8-as válasz miért van lepontozva.
Ettetek már pudingot főzés nélkül? Mert én igen és pont olyan, ahogy leírtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!