Legegszerűbb lángos amibe csak kefir és liszt kell! Tényleg jó lesz a lángos? Olyan hihetetlen, hogy csak ennyi kell bele.
Figyelt kérdés
Ma kiszeretném probálni.2010. júl. 28. 08:31
11/12 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is!!:))) Csak gondoltam, hogy azért többen kiprobálták legalább..
2010. júl. 28. 10:35
12/12 anonim válasza:
Látom, hogy jó régi már a kérdés, csak a napokban lángos lesz nálunk is, én a 1kg liszt, 1kis só, egy nagy tejföl vagy kefír (mindkettővel fini), 1élesztő és fél liter tej, csak össze gyúrom, pihentetem 30-40percet és olajban kisütöm. Na de nem is ez a lényeg, hanem, hogy ez szerintem a kenyérlángos receptje, langallóhoz tésztához hasonló.. de lehet h az is pontosan. sosem felejtem el, egyszer lengallót akartam csinálni, aztán kicsit megspékeltem és életem első pizzája lett belőle, isteni finom lett. olyan finom, hogy olyat sehonnan nem tud rendelni az ember, csak is tőlem. (párom kollégáinak kell elég gyakran csinálnom. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!