Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Butácska kérdés: Lehet most...

Butácska kérdés: Lehet most friss áfonyát kapni a zöldségeseknél? (+még néhány kérdés)

Figyelt kérdés

Még nagyon nagyon kezdő vagyok a konyhában...Áfonyás joghurttortát szeretnék csinálni, és ehhez kéne. Illetve ha nem lehet kapni, jó lesz a fagyasztott is?

Illetve még 1 kérdés: a Tescoban, vagy a Garay piacon tudok venni darált diót? Csak mert eddig nem láttam egyik helyen sem. (Budapesti vagyok)

Előre is köszönöm:)

2010. júl. 27. 00:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet venni én Auchanba járok, ott is van, de kibszott drága én is áfonyás dolgot akartam csinálni, hát szedres lett belőle.

Egyébként diót is lehet kapni, ha nem is daráltat, de darabosat biztos, azt meg le darálod te.

Tescotban is tuti lehet, bár én utálom, mert egy csomó minden nincs, vagy ha van, akkor csak tescos, ami sokszor ugyanannyi, mint a másik fajta csak szarabb. :S

2010. júl. 27. 00:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:) Akkor lehet, hogy majd én is szederből csinálom.
2010. júl. 27. 02:12
 3/5 anonim ***** válasza:
tegnap láttam a Lehelen áfonyát 1800/kg volt! és ott van darált dió is
2010. júl. 27. 07:40
 4/5 anonim ***** válasza:
tescoban van darált dió, zacskóban a mák környékén
2010. júl. 27. 09:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
2010. júl. 27. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!