Miért tart nekem ilyen sokáig a főzés? Másnak 15-20 perc alatt kész, én 1 óráig főzöm.
Figyelt kérdés
Pl svéd húsgombocnál,de ez más receptre is igaz.A receptek általában 15-20 perc főzési időt írnak,de nekem annyi idő alatt nyers marad.2020. ápr. 4. 23:46
11/14 anonim válasza:
És ez nem készült el egy óra alatt??? 60 perc van odaírva.
Arra nem látok időtartamot, hogy a húsgombócot hány percig kell sütni - és te hány percig sütötted.
12/14 anonim válasza:
# 9: Ahogy a 8-as válaszban is írtam, kizárt, hogy egy diónyi húsgombócot egy óráig kéne sütni/főzni!
15-20 perc alatt tökéletesen átsül. Akár olajban, akár sütőben.
13/14 A kérdező kommentje:
Igen,összességben el kéne készülnie 1 óra alatt.
De nekem nyers maradt.Kivettem és megkóstoltuk,vissza kellett rakni.Szét is estek a gombócok,mire átsült rendesen
2020. ápr. 6. 18:01
14/14 anonim válasza:
Mekkora gombócot csináltál? Teniszlabdányit? 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!