Mitől lesz a Brownie-nak fényes a teteje?
Amikor hozzáüti az asztalhoz, akkor szépen megreped.
Mindent ugyanúgy csináltam, ahogy a videóban van, de eddig második alkalommal sem sikerült, hogy olyan fényes legyen a brownie teteje, és berepedjen.
Mitől van ez?
Lindt 90 % használtam, kristálycukrot, nádcukrot, minőségi vajat, vanília aromát, házi tojást, minőségi holland kakaót, instant kávét.
180 °C fokon sütöttem kb. 15 percig, aztán hozzávágtam az asztalhoz, de nem történt semmi, lehet, hogy hamarabb kellett volna kivenni (a videóban levő 20 percet már próbáltam, talán most 15 percnél jobb lett, de nem az igazi)
Szia!
Én az alábbi receptet szoktam használni. Ettől eddig kivétel nélkül mki el volt ájulva, ez az a recept amit mindig elkérnek tőlem :) Ha elolvasod akkor minden kérdésre választ kapsz, ha megcsinálod akkor pedig garantáltan sok-sok bókot :) Habár ez ízlés kérdése én szoktam még bele rakni meggyet is, nekem kell egy kis savanykás íz, de ez csak az én hülyeségem, nem igazán szeretem a csak csokis sütiket, ha gondolod próbáld ki így is, nagyon finom :)
Jó sütögetèst! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!