Ti a rántottát mivel eszed?
Figyelt kérdés
Reggelire ha csináltok rántottát azt ti mivel eszed? Én általában valami sós péksüteményt eszem mellé.2020. márc. 11. 11:13
11/21 anonim válasza:
Kenyér.
Ha van itthon, akkor paradicsom és/vagy paprika.
12/21 anonim válasza:
Szezámmag olaj és újhagyma, esetleg cukkini vagy répa apróra reszelve belefőzve...igen, ilyen dweeb vagyok, szeretem az ázsiai konyhát ¯\_(ツ)_/¯
13/21 anonim válasza:
Optimális esetben kiflit, illetve uborkát vagy paradicsomot. Ha nincs sajnálatos módon kifli, akkor zsömlét vagy kenyeret, néha, ha nagyon fancy akarok lenni, meg is pirítom a kenyeret és kenek rá egy kis margarint.
14/21 anonim válasza:
Simán villával és kenyérrel. Max + paradicsom.
15/21 anonim válasza:
Paradicsom paprika uborka kenyér néha feta sajt és olíva bogyó
16/21 anonim válasza:
A felvert tojásba egész köménymagot,szalonnát a serpenyőbe,és ha kész,pirospaprikát szórok rá.
17/21 anonim válasza:
Valamilyen zöldséggel, ez legtöbbször koktélparadicsom (vagy uborka, retek, hagyma, ami van otthon). Néha sajtot, sonkát is, esetleg egy szelet piritost eszem mellé. De van hogy csak magában.
18/21 anonim válasza:
Ez mind gusztán hangzik. 😃
Mi nemrég kezdtünk el krumplis rántottát csinálni, nagyon finom! Kis kockákra vágjuk a krumplit (újkrumplit mosva, héjasan), kis olajon, kevergetve megsütjük. Utána dobjuk hozzá a felvert tojásokat. Nagyon finom, próbáld ki! 😋
19/21 anonim válasza:
18 Jól hangzik, ha ezt szeretitek akkor próbáljátok ki a spanyol tortillát is, kicsit időigényesebb, de nagyon finom. [link]
20/21 anonim válasza:
19# Egyszer régen kipróbáltam (volt spanyol ételes kis füzetem). Az is finom! Köszi! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!