Rántott tejbegríz miért esett szét?
Figyelt kérdés
Megfőztem a tejbegrízt, kiöntöttem deszkára, lesmítottam, kihűtöttem, felvágtam, de se késsel, se kézzel nem tudtam alányúlni, mert atomjaira hullott. Ha sikerült is, az meg a lisztben esett szét. Miért? Lehet azért, mert 1,5-ös tejből csináltam, nem 2,5-ösből?2020. febr. 26. 20:32
1/9 anonim válasza:
Biztos nem azért. Amúgy nincs 2,5-es tej.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor 2.8.
2020. febr. 26. 20:55
4/9 anonim válasza:
Sok tejet tettél hozzá. Nem úgy kell csinálni, mint a kanalazósat, hanem sokkal keményebbre.
7/9 anonim válasza:
Hogy a főzés után kirakva ne tapadjon le a tálcára, egy vékony réteg kristàlycukrot szoktak alászórni.
És tényleg érdemes sűrűbbre főzni egy sima tejbegríznél.
8/9 anonim válasza:
A receptben sok a tej, fele-kétharmada kellene, és olyan sürüre fözni, hogy alig lehessen még keverni.
9/9 Béla211 válasza:
Én ezt a receptet szoktam csinálni és nem esik szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!