Hogy kell megcsinalni a bulgurt hogy finom legyen?
Figyelt kérdés
Sosem csinaltam még ,Lidl ben vettem 500grammos csomag
Mivel kell ízesíteni hogy finom legyen?
2020. febr. 22. 14:08
1/5 anonim válasza:
Ugyanúgy készítem,mint a rizset. Fűszerezni is lehet úgy. Én csak leveskockát rakok a főzővízbe, plusz sót ha igenyled. Ha pedig kész,keverheted plusz zöldfűszerekkel,zöldségekkel,stb. Amit kívánsz hozzá.
2/5 anonim válasza:
en is ugy csinálom mintha rizst vagy tarhonyát csinálnėk
3/5 anonim válasza:
Én imádok mindent fűszerezni, és kísérletezni. Nekem a bulgur eddig úgy jött be a legjobban, hogy nyomok bele 1-2 gerezd fokhagymát, borsot, petrezselyemzöldet ha van friss, ha nincs, akkor inkább egy kis oregánót, vagy bazsalikomot, és teszek hozzá egy kis konzerves paradicsompürét, és így főzöm össze.
4/5 anonim válasza:
Alapként egységnyi súlyú bulgurhoz dupla mennyiségö víz kell. Ezen kívül úgy ízesítsd, ahogy akarod, a tarhonya, rizs elkészíteni módjai mind megfelelöek.
5/5 anonim válasza:
Az alap.
1 bögre bulgur 2 bögre víz.
Fozod addig míg kB elnem párolog a víz, elzárod a gázt lefeded kB 10-20pre és kész is.
Vagy nézd meg a török bulgurt, az lecsós alapos az a kedvenc.
Fűszer bármi mehet bele. Akár török 7 fűszer keverék, vagy só bors stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!