Tésztafőzésnél mi értelme az olajnak?
Figyelt kérdés
Mert az olaj a víz tetején úszik, a tészta meg a fíz alján van. Max. a közepéig feldobja a forrásban lévő víz.
Semmi értelme. A tészta és az olaj nem is találkozik.
2020. febr. 21. 17:35
11/13 anonim válasza:
Már én is rájöttem, hogy ez hülyeség, mivel ha olajos vízben főzöm, ha leszurtem és elmostam és olajjal összekevertem a főtt tésztát akkor is összeáll...
Én sem használom. Felesleges plaj pazarlás.
Viszont ha van egy kis időm és házi tésztát készítek az nem ragad össze. Komolyan.
12/13 anonim válasza:
Semmi, de az ismerőseim nagyrésze szerint debil vagyok amiért nem rakok olajat a tészta főzővizébe, szóval kitartó tévképzet. :D
13/13 anonim válasza:
Nem kell a vízbe olaj. Amikor kész a tészta, átöblíted folyóvízzel és lemosod a keményítőt amitől összeragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!