Segítene nekem valaki?
Nem tudom mi van neked otthon, ezt lehet csirkemell, pulykamell, tarja, karajból készíteni, vékonyra vágod, esetleg klopfolod, besózod, kevés olajon mindkét oldalát gyorsan átsütöd,tepsibe rakod, ami készen van, szorosan egymás mellé, raksz minden egyes husira ananász darabokat, annak a tetejére sajthalmot, és be a sütőbe, addig sütöd, amíg a sajt rá nem pirúl!
krumplipürével, rizzsel tálalod
előétel: ráksaláta;)
nagyon finom
Előétel: tatár beefsteak
Főétel: mexikói csirkés burrito salsával, tejföllel friss vegyes salátával és steak burgonyával
Desszert: brownie
Ha kellenek a receptek ír és elküldöm őket.
Szia!
Ilyen melegben előételnek én valami könnyű, hideg gyümölcslevest ajánlanék, nézelődj itt: [link]
Aztán főétel...hm, az is mindenképpen valami könnyű legyen, bár írtad, hogy különleges. Nem szeretitek véletlenül az indiai/olasz/kínai konyhát különösen? Mert ha igen, kereshetnél onnan receptet. De mivel én olaszkonyha-mániás vagyok, valami tésztaételt ajánlanék egyszerű szósszal. Szerintem egy carbonara spagettit te is össze tudsz ütni, és isteni kaja! :) Recept: [link]
És ha már olasz, akkor én maradnék a tiramisunál. Igaz, hogy nem tradicionális, de pasi vagy, és meleg van, szóval szerintem próbáld meg ezt:
* 1 cs babapiskóta (24db)
* 4 dl habtejszín
* 2 cs habfixáló
* 3 ek kristáycukor
* 25 dkg mascarpone
* 3 adag fekete kávé
* kb 1,5 dl tej
* kakaópor
1. A tejszínt a habfixálóval és a cukorral keményre verjük, majd hozzádolgozzuk a mascarponét.
2. Lefőzzük a kávét.
3. Téglalap alakú jénaiban lerakunk egy sor kávéba mártott babapiskótát. Majd rá a krém felét, ezután még egy sor piskóta és a maradék krém.
4. Legjobb, ha egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
5. Fogyasztás előtt megszórjuk kakaóval.
Mert nem kell bele tojás, és NAGYON könnyű elkészíteni.
Aztán majd írd meg, hogy végül mit főztél, és hogy hogy sikerült:D:D:)
Akkor meg rendelj pizzát meg sört és ölj a tv elé.
Az asszony meg főzzön valamit ha akar. :D
Na jó ez is csak poén volt, de ide írkálás helyett már régen nézhettél volna valamit a neten nem?
Ésszerű!
Vagy csak nekem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!