Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Segítene nekem valaki?

Segítene nekem valaki?

Figyelt kérdés
Bocsi vacsit szeretnék főzni a páromnak holnap este.Előétel,főétel,desszert.Valami egészen különleges fogásokkal szeretném őt meglepni.Leírnátok annak az ételnek a nevét,ami nektek nagyon bejött?Nem muszáj mind a háromhoz írni,de aki tud egy teljes menüt azt is várom!SÜRGŐS!!! Köszönöm mindenkinek!
2010. júl. 23. 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
Rendelj pizzát meg sört és kapcsold be neki a tévét!
2010. júl. 23. 18:37
 2/12 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni,hogy 23 éves FIÚ vagyok...és normális válaszokat várok...
2010. júl. 23. 18:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi van neked otthon, ezt lehet csirkemell, pulykamell, tarja, karajból készíteni, vékonyra vágod, esetleg klopfolod, besózod, kevés olajon mindkét oldalát gyorsan átsütöd,tepsibe rakod, ami készen van, szorosan egymás mellé, raksz minden egyes husira ananász darabokat, annak a tetejére sajthalmot, és be a sütőbe, addig sütöd, amíg a sajt rá nem pirúl!

krumplipürével, rizzsel tálalod

2010. júl. 23. 18:45
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm,de még várom a aválaszokat,kérlek segítsetek!!mindegy,hogy mijen bonyolult,mijen drága stb...!!!
2010. júl. 23. 18:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

előétel: ráksaláta;)

nagyon finom

2010. júl. 23. 18:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Előétel: tatár beefsteak

Főétel: mexikói csirkés burrito salsával, tejföllel friss vegyes salátával és steak burgonyával

Desszert: brownie

Ha kellenek a receptek ír és elküldöm őket.

2010. júl. 23. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ilyen melegben előételnek én valami könnyű, hideg gyümölcslevest ajánlanék, nézelődj itt: [link]

Aztán főétel...hm, az is mindenképpen valami könnyű legyen, bár írtad, hogy különleges. Nem szeretitek véletlenül az indiai/olasz/kínai konyhát különösen? Mert ha igen, kereshetnél onnan receptet. De mivel én olaszkonyha-mániás vagyok, valami tésztaételt ajánlanék egyszerű szósszal. Szerintem egy carbonara spagettit te is össze tudsz ütni, és isteni kaja! :) Recept: [link]

És ha már olasz, akkor én maradnék a tiramisunál. Igaz, hogy nem tradicionális, de pasi vagy, és meleg van, szóval szerintem próbáld meg ezt:

* 1 cs babapiskóta (24db)

* 4 dl habtejszín

* 2 cs habfixáló

* 3 ek kristáycukor

* 25 dkg mascarpone

* 3 adag fekete kávé

* kb 1,5 dl tej

* kakaópor

1. A tejszínt a habfixálóval és a cukorral keményre verjük, majd hozzádolgozzuk a mascarponét.

2. Lefőzzük a kávét.

3. Téglalap alakú jénaiban lerakunk egy sor kávéba mártott babapiskótát. Majd rá a krém felét, ezután még egy sor piskóta és a maradék krém.

4. Legjobb, ha egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

5. Fogyasztás előtt megszórjuk kakaóval.

Mert nem kell bele tojás, és NAGYON könnyű elkészíteni.

Aztán majd írd meg, hogy végül mit főztél, és hogy hogy sikerült:D:D:)

2010. júl. 23. 19:02
 8/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm az eddigieknek,de még árok recepteket!!feltétlenül,még holnap estére megírom,hogy hogy sikerült:)
2010. júl. 23. 19:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor meg rendelj pizzát meg sört és ölj a tv elé.

Az asszony meg főzzön valamit ha akar. :D

Na jó ez is csak poén volt, de ide írkálás helyett már régen nézhettél volna valamit a neten nem?

Ésszerű!

Vagy csak nekem?

2010. júl. 24. 02:46
 10/12 anonim ***** válasza:
ma 02:46-os: szerintem azért nem egyszerübb keresgélni, mert ha nem túl gyakorlott a kérdezö, akkor nehéz eldönteni olvasás alapján, hogy tényleg jó lesz-e a kaja, kisérletezgetni meg nincs ideje, ha mára kellene. (Egyébként már több, mint 40 éve fözök naponta, rengeteg receptet próbáltam már ki, és még igy is elöfordul, hogy egy olvasás alapján jónak tünö recept nem igazán jön be.)
2010. júl. 24. 14:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!