A pitetésztába egész tojás tesztek, vagy csak a sárgáját?
Régen sütöttem és már nem emlékszem a bevált receptemre.
A neten az egyik így írja, a másik meg úgy, de melyik a finomabb? Illetve az is fontos, hogy melyik a kezelhetőbb, amikor pl. ráteszem a felső lapot, melyik nem esik szét atomjaira, illetve melyik amelyik kevésbé ragad a (lisztezett)sodrófára?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nekem ez a bevált receptem. Teljesen hagyományos, nagyon finom, A tészta 1 egész tojással készül.
# 10-es és 11-es
Nektek is köszönöm a választ, közben már megcsináltam az 5-ös linken levő recept szerint és finom lett.
Legközelebb a ti javaslatotok alapján készítem (van még alma bőven) és a családdal megszavaztatom, hogy melyik jön be neki jobban, bár biztos mindegyik nagyon finom.
Még egyszer mindnyájan nagyon kedvesek vagytok, hogy segítettetek, további szép estét kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!