Miért szárad ki a palacsintám indukciós tüzhelyen?
Tegyél a tésztába olajat.
Egyébként mi a recepted ?
Épp tegnap sütöttem én is palacsintát és az első szokott egy kicsit másabb lenni, de az azért van, mert nem elég forró a serpenyő.
Én régóta használok indukciósat.
Korábban egy sima vas serpenyőben készítettem , amit valamiért jobban szerettem, annak ellenére, hogy nehezebb volt benne sütni. Aztán vettem egy márványos bevonatú tapadásmentes serpenyőt, ennél azért másabb lesz a palacsinta. Az első oldalnak egyenletesebb a színe, de átforgatva ugyanolyan foltos, mint a régi vas cuccban.
Viszont tényleg olyan , mintha szárazabb lenne kicsit, de nem annyira, hogy probléma lenne.
Ha nálad max fokozaton is lassan sül, akkor valami gond lehet az indukciósoddal. Jellemzően, hogy valójában nem a kijelzőn látható teljesítménnyel üzemel.
Nem érzékeltél még olyat, mintha csak a fele felület dolgozna ?
Például valami kisebb dolgokat sütsz olajban és a lap elülső részén előbb sülnek a dolgok, mint a hátsón.
2000W-on 1 perc 40 másodpercnél forr az 1 liter víz egy 16 cm-es fazékban fedő nélkül.
Próbáld ki a te lapodat, hogy kb ugyanezt tudja e ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!