Lebbencsleves felszívta az összes levet. Mit tudok belőle csinálni?
Figyelt kérdés
Hígítani nem szeretném. Gondoltam, hogy megpróbálom lepirítani slambucnak, de ahhoz kevés benne a krumpli, és szerintem mammancs lenne a vége.
Fel tudom valahogy használni, hogy ne kelljen kidobni?
2020. jan. 28. 15:08
1/6 anonim válasza:
Nem kell hígítani, de lehet hozzá csinálni plusz lét.
Füstölt szalonna, hagyma, pirospaprika, víz.
10 perc, bár a hagymát nem árt jól elfőzni.
Rátöltöd a tésztára és kész!
2/6 anonim válasza:
Készíts egy sűrű krumplipaprikást és keverd össze a lebbenccsel, máris kész az öreglebbencs...
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kicsit sok lett... Fél kg tészta, és kb. 1 kg krumpli. Nem szeretném szaporítani.
2020. jan. 28. 15:44
4/6 anonim válasza:
Tegyél a tésztára sajtot vagy túrót és tejfölt és edd meg "egytálételként"!Biztos nem lesz rossz, vagy ehetetlen!
6/6 anonim válasza:
Tedd bele hőálló tálba, öntsd le palacsinta tésztával és sütőben süsd össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!