Egy hete kellett volna megjönnie, nem jött, de nem mertem eddig tesztelni. Ma nagyon egyértelmű pozi jött ki már ahogy felszívta a vizeletet. Eddig nem szedtem várandos vitamint, ugye nem lehet baj? Ma már vettem femibiont.
Én végig csak folsavat, c vitamint és vasat szedtem.
Most 1 hónapos a kisfiam, így is minden rendben volt vele.
Ha valami hiányzik a szervezetedből a vérvételeken úgyis kiderül és tudod pótolni.
Boldog babavárást! ☺️
Gratulálok a babához! Várandós vitaminnal nem veszítesz semmit, különösen az elején.
A 12. terhességi hétig szokták javasolni az emelt szintű folsavat, de nem vitaminhiány miatt, hanem mert kimutatták, hogy csökkenti a nyitott gerinc kialakulásának a lehetőségét. Az 5. hét körül megy át a gerinc azon a fejlődési szakaszon, ahol ez jelentkezhet. Lehet kapni erre a célra 3 mg-os folsavat, abból napi 1-2 szem a javasolt adag. De fontosabb, hogy ne parázz, a test egy csomó mindent képes kompenzálni, megoldani. A babának sem lesz vitaminhiánya, a várandós vitamin Téged véd, a tested ugyanis először a babát szolgálja ki a készleteidből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!