Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van olyan étel amit gyerekként...

Van olyan étel amit gyerekként nagyon nem szerettetek, nem ettetek meg, de felnőttként megszerettétek?

Figyelt kérdés
Mi volt az és hogyan kóstoltátok meg felnőttként ismét?
2020. jan. 26. 06:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Tökfőzeléket utáltam kiskoromban most már az egyik kedvencem. Nagy nehezen megkóstoltam felnőttként és rájöttem hogy huh ez finom :D
2020. jan. 26. 09:46
 12/13 anonim ***** válasza:
86%

# 11

Dettó! Kiskoromban ki nem állhattam - most az első számú kedvencem a főzelékek közül. Kb. 30évesen szerettem meg. EGy kolléganőm kínált meg vele. Persze kiderült, hogy a kb. egy kiló tökhöz 6-7 dl tejfölt használ. Míg a menzás tökfőzeléket szerintem tejjel+liszttel sűrítették.

Én is így készítem, rengeteg tejföllel.

Aztán a spenótot is 30 fölött szerettem meg - de a "hagyomános" főzelék formájában most se eszem meg. Kizárólag leveles formában, fokhagymával dinsztelve köretként, vagy darabos tejszínes szószokban.

A sütőtökről is azt hittem, hogy utálom. :-D Aztán rájöttem, hogy milyen finom.

2020. jan. 26. 13:28
 13/13 Metionin ***** válasza:
78%
Nekem sok olyan volt, ami anyám módszerével nem ízlett mert ízetlen vagy túl sós volt de magamnak meg tudom csinálni úgy hogy finom legyen. Viszont ha valamilyen alapanyagról van szó amit utálok, azt gyerekkoromban is utáltam meg most is az íze miatt. Az meg az évekkel nem változik, ilyen a bab és a máj.
2020. jan. 26. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!