Tészta saliba mit lehet még tenni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg hús nélkül :)2020. jan. 17. 17:33
1/10 anonim válasza:
par variacio:
atnezek parat es igy varialom altalaban. ritkan esszuk mert nekunk nem tul laktato a teszta meg nem tul egeszseges, de neha osszedobok egy tartalmasabbat, leginkabb az alapjan mi van itthon, es az izek osszeallitasahoz szoktam innen puskaznibh hogy fuszerezzem, milyen szosz legyen rajta
3/10 anonim válasza:
Amit csak szeretsz, kb.
Ha húsféléket ki is zárjuk, akkor is ott a tojás, mindenféle sajt, zöldségek tömkelege.
4/10 anonim válasza:
Alapvetően kétfélét szoktam csinálni: olajos típusú öntettel, és majonézessel.
Az előbbiből a kedvencünk az aszalt paradicsom-fekete olajbogyó-lilahagyma, esetleg grillezett zöldségek - és rá sajt.
A majonézesbe általában beledobálom ami van otthon.. :-D
5/10 anonim válasza:
mi majonézeset szoktunk, színes paprikákat, lilahagymát, uborkát, sajtot szoktunk bele nagyon kicsire felkockázni. mindig hatalmas sikere van
6/10 anonim válasza:
Én mindig variálom, de egy pár tipp: lilahagyma, koktélpari, kaliforniaipaprika, kígyóubi/csemegeubi, csemegekukorica, vörösbab, snidling, újhagyma stb. És majonezes, tejfölös öntettel is jó, jól behűtve fogyasztás előtt, de akár borecetes verzióban egy kevés olívaolajjal is.
7/10 anonim válasza:
Sült gombát is szoktam bele tenni.
8/10 anonim válasza:
Nem tudom mi rosszat írtam, amiért le kellett pontozni, csupán leírtam, én, hogy készítem. Jó, meg szárított paradicsom és félbevágott fekete olívabogyót is szoktam néha beletenni, vagy apróravágott petrezselyemzöldet
9/10 anonim válasza:
Fiút meg lányt is gondoltál beletenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!