Ti adnátok adományt ingyenesen elérhető szakácskönyv írójának, ha tetszett a könyve?
Folytatva az előttem szólót.
Én nem kötöttem a publikációmat összeghez, de lehetővé tettem, hogy aki úgy gondolja az utalhasson amennyit gondol.
Régebben több időm volt, így sokszor frissítettem az anyagot új dolgokkal. Aztán egyszer úgy hozta, hogy nem jutott már időm az új anyagokra. Egyes fórumokon belebotlottam beszélgetésekbe, hogy kár, hogy nem frissül az oldal, meg, hogy halott az oldal, volt aki majdhogynem leparasztozott, hogy miért nem folytatom.
Akik nem foglalkoznak egy weboldal feltöltésével, cikkek megírásával, képek szerkesztésével, azoknak fogalmuk sincs arról, hogy mennyi időbe telik, míg egy olyan anyag felkerül a weboldalra, amit Ők 5-6 perc alatt végig olvasnak.
Szerintem itt kevesen ismerik ezeket az oldalakat (Ko-Fi, Patreon, stb), de ha korulnezel rajtuk, akkor jopar ember ilyen adomanyokbol el, vagy egesziti ki a keresetet. Nagyobb eselyed van, ha angolul irod a konyvedet, illetve ne varj azonnal egy rakas adomanyt, marketingelned kell rendesen a konyvedet, minel tobb emberhez jut el, annal nagyobb esellyel kapsz valamit, szerintem pl 100 emberbol ne szamits 1-2-nel tobb “kavera”.
En jatszom egy jatekkal, amihez nagyon sokan keszitenek egyedi tartalmakat es 1-2 ilyen keszitot tamogatok havi szinten Patreonon. Az a 2-3 dollar havi szinten semmi azert cserebe, hogy ok is havi szinten minosegi tartalmakat jelentetnek meg. Akik a fozesben vannak benne, szerintem kozuluk is sokan gondoljak igy, de mondom, kulfoldi kozossegben gondolkodj, csak a magyaroktol nem fogsz tul sokat kapni.
Ki a célközönséged a könyvvel ?
A címe alapján inkább gondolnám műszaki jellegűnek, amit a férfiak olvasnak leginkább, viszont a férfiak meg jellemzően nem a konyhából kerülnek ki.
A nőket, akik a konyhában "laknak", viszont nem érdekli a műszaki tartalom.
Ha nincs benne sok recept, akkor ők sem fogják olvasni.
Szóval gondold meg jól, hogy mit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!