Csont nélküli csülökből lehet kocsonyát főzni? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Semmilyen kocsonyahúst nem találtunk a boltba, de erre azt mondta az eladó, hogy jó lesz. Bőr van rajta, úgy tudom ettől kocsonyásodik meg, ugye? Vagy kellene csontos hús is bele?2020. jan. 6. 11:28
11/14 anonim válasza:
10-eshez még: önmagában a csülök eléggé zsíros a rajta levő kövérje miatt, inkább csak a színhúst + a bőrét főzném bele. (A kövérjét majd kisütöd töpörtőnek) Ezért is kell még bele valami bőrösebb, füle-farka-köröm hasonló, akár síma, akár füstölt.
12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megcsináltam, 3órát főztem. Nagyon szépen bekocsonyásodott, és a párom szerint nagyon finom lett! :) Én nem szeretem, de hiszek neki. :)
2020. jan. 6. 21:33
13/14 anonim válasza:
#7-es vagyok.
Na, látod, megmondtam. Ügyes vagy, gratulálok!
14/14 anonim válasza:
#2. Biztos voltam benne, hogy sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!