Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti szeretetitek a kocsonyát?...

GreatLear kérdése:

Ti szeretetitek a kocsonyát? Mikor szoktátok enni?

Figyelt kérdés
Én csak a sima levet szeretem. Ki van még így?

2019. dec. 30. 17:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak decemberben-januárban csinálok, nagyon szeretjük.

Én nem szeretem azokat a részeket, amitől kocsonya a kocsonya, így nekem egy darab színhús is van belefőzve.

Ha ez nem lenne benne, akkor én is csak a levét enném.

2019. dec. 31. 09:28
 12/19 anonim ***** válasza:
19%
Engem aztán nem hat meg a hülyeséged, van életem, nem itt élvezősködök. Leírtam a véleményemet, erre 2-en belémálltatok ok nélkül. Kívánom, hogy soha nagyobb örömötök ne legyen az életbe. 😉😂
2019. dec. 31. 13:13
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem úgy van öcsisajt. Azzal senkinek semmi baja nem lett volna ha írsz egy normális választ hogy szereted vagy nem. Ha megfigyelnéd vannak pozitív vélemények mind a kocsonyát szerető mind a nem szerető normális emberek válaszaira kivéve akiket te lehúztál. Te ezt írtad egy élelmiszerre: Zsíros, inas trutymó. Ezen kívül te írtad azt hogy rajtad kívül a többi véleményező hülye ember aki okoskodik. Nos ezt én is és még nagyon sok válaszoló fordítva gondolja.
2019. dec. 31. 16:45
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Előző vagyok. Most kaptam értesítést hogy törölték a nekem címzett kulturált válaszodat.Csak hogy tudd nem én töröltettem a válaszodat én nagyon meg voltam vele elégedve mert pontosan beleillik a személyiségedbe!
2019. dec. 31. 16:54
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
#13 Az nem tűnt fel, hogy a #8 válasz nem a kérdésre adott válasz, melyben csípőből leszólja a kocsonyát, hanem a #7 kérdésére (hülye kérdésére, ő bezzeg nincs lepontozva) adott helyes válasz?
2020. jan. 1. 10:28
 16/19 anonim ***** válasza:
68%

A 7-es vagyok: nem értem, miért akarod bemagyarázni, hogy hülye kérdésem van, normál embernek a kocsonyában lévö állati eredtü összetevöket húnak nevezik.

Az, hogy neked a hús csak a sovány részeket jeletni, a te gondod, és a többit meg ilyen undorító szavakkal illetni elég bunkó dolog, föleg, hogy azok nélkül sosem lenne kocsonya, a színhús+vízböl ugyanis nem lesz,ehhez a börös, inas részek is kellenek.

Ebböl következöen nem az én kérdésemmel volt/van gond, hanem a te intepretációddal, meg a bunkó reakcióddal!

2020. jan. 1. 11:34
 17/19 A kérdező kommentje:
Mi a zsákos tepertőskenyeres fantomivadék folyik itt? Én feltettem egy kocsonyás kérdést, erre majd elszabadul a III. Világháború...
2020. jan. 2. 00:22
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
#16 Nyilvánvaló, hogy a színhúsból nem lesz kocsonya, nem is írtam ilyet. De a bőr, csont, ín stb. akkor sem nevezhető húsnak. A hús nevezhető húsnak, a többi rész meg a maga nevén. Az más kérdés, hogy a válaszadó (aki nem én voltam) elég nyersen fogalmazott, de attól még igaza van.
2020. jan. 2. 01:36
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem a kocsonyát, disznovágáskor mindig, és azonkivül még 2-3

alkalommal készit a párom. Hus is lehet benne, de a csülök a bör, fül, farok

az igazi alapanyag, a fej egyes részei is felhasználhatok. Sok füszerrel izesitve, tálalákor beszorva parikával szoktuk fogyasztani.

2021. febr. 14. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!