Töltött káposztát főzők szombaton. Évek óta az erkélyen tudtam tárolni jó pár napot, de most ebben a majdnem tavaszi időben hova rakjam? Panelba lakom ahol ugye nincs hűvös kamra!
Hűtőbe, nyilván.
Ma itt 16 fok volt az erkélyen, ilyen időben sajna megromlik.
Ami nem fér a hűtőbe, azt le lehet akár adagonként is fagyasztani.
Ha nincs elég hely a hűtőben és/vagy fagyasztóban, akkor szerintem főzz kisebb adagot, kár lenne érte, ha ki kellene dobni.
anyám is kint a konyhaablak párkányán tárolja a nagy fazekakat. semmi baj nincs ezzel, mikor fagypont körüli az idő.
kérdező, ha az edény nem fér a hűtőbe, akkor próbáld több kisebb edénybe átmerni, hátha úgy be tudod pakolni
Hűtőbe. Rakd át kisebb edénybe, ha nem fér be.
Én kertes házban szoktam kint tárolni, de ilyen időben tényleg nincs értelme.
Nekem 3 literes szögletes dobozaim vannak, abban tárolom, ezek nagyon jól elférnek a hűtőben, és a fagyasztóban is.
Esetleg még hűtőtáskában jégakukkal is megpróbálhatatod. Vagy vegyél egy hungarocell ételszállító dobozt, amibe jég közé teszed az edényt
. [link]
Egyébként éjszaka jó hideg van, (nálunk ma éjjel 4 fok volt) ha meg tudod akadályozni, hogy napközben felmelegedjen, pl takarással, hővisszaverő fóliával, jéggel, akkor még akár kint is lehet.
Köszönöm a válaszokat. Szombat éjszakára kint lesz...ott lehűl aztán valahogy passzírozom ide-oda:) :)
Kedves 3-as válasz adó: nem újdonság a hűtő, köszi hogy válaszoltál, de inkább maradtál volna csöndben:(
Hűtőszekrény.
Ha nem férne be, akkor idén készíts kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!