Bevált gyümölcs torta alap a receptet, ami nem száradt ki gyorsan ismertek?
4 evőkanál liszt
4 db tojás sárgája
4 db tojás fehérje
4 evőkanál cukor
Felvered a tojássargáját a cukorral.
Felvered a tojásfehérjét.
A felvert cukros tojássárgájába, beleteszed a lisztet.
Hozzákevered a felvert fehérjét, úgy, hogy a hab ne "törjön" össze.
Kizsírozott/kivajazott gyümölcstorta formába öntöd.
Finom, puha piskóta lesz belőle.
Nem szárad ki gyorsan.
Jó sütögetést!
Ez alapján a recept alapján szoktam, mert bevallom kicsit lusta vagyok. ;) Szeretem egyszerűen készíteni, amit lehet. Régi recept és nagyon jó.
6 evőkanál finomliszt
4 db tojás
6 ek cukor
2 evőkanál víz
1 dl napraforgó olaj
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
A piskótához a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vaníliás cukrot összekeverjük az egész tojásokkal, hozzáadjuk az étolajat és a vizet, kikeverjük.
A masszát nagy gyümölcstorta formába öntjük, előmelegített sütőben megsütjük.
A piskótát néhány percig hűlni hagyjuk a formában, majd kiborítjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!