Tortát szeretnék csinálni túróval többi lent ötletek?
Szerintem a turo+gyumijoghurt az jo otlet, en csinalt mar, es nekem nagyon izlett :)
Gondolom azert piskotat raksz a tortaba!?
De a gesztenye az nekem nem tetszik..szerintem az mar tul sok lenne, vagy nem is tudom, de a turo a gesztenyevel szerintem nem paszol, de ha te kostoltad mar es jo, akkor hajra! En szerintem nem vonnam be semmivel a tortat pluszba, esetleg a sajat kremjebol, a turos-joghurtosbol kennek a tetejere meg az oldalara is ha marad. Vagy tejszinhabba keversz olyan szirupot vagy etelizesitot vagy akar azt a gyumolcsot, ami van a joghurtban, es azt kened a tetejere.
Diszitesnek pedig mindenkeppen javaslom a gyumolcsot!
Túró és joghurt jó ötlet, mennek is egymáshoz, finom lehet.
De ehhez a gesztenye szerintem egyáltalán nem illik, meg szerintem felesleges is gesztenyével bevonni.
Tortás gyümölcstorta nagyon jó ötlet,de ne vond be gesztenyével,és a joghurtot is hagyd ki belőle!
Bevonni habtejszínnel tudod,vagy a túrós krémmel. A túrót magában tényleg nem ajánlatos használni,de keversz hozzá egy kis tejszín+tejfölt,majd fixálod zselatinnal,és tökéletes lesz! :)
1.réteg :túró + tejszinhab + zselatin
2.réteg :gesztenye + tejszinhab
3.réteg :karamelizált gyümölcs
Egy piskóta alapon az egy finom torta lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!