Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tortát szeretnék csinálni...

Tortát szeretnék csinálni túróval többi lent ötletek?

Figyelt kérdés
gyümölcstortát szeretnék csinálni ugy gondoltam hogy a torta belsejét túróval összekevert gyümölcsjoghurtot kenek szerintetek az milyen? lenne? buta ötlet? kivülről me be vonnám a tortát gesztenyével bárkinek bármilyen ötlet?

2016. aug. 21. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez nagyon tömény lenne és úgy gondolom,hogy az ízek sem passzolnak annyira.
2016. aug. 21. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a turo+gyumijoghurt az jo otlet, en csinalt mar, es nekem nagyon izlett :)

Gondolom azert piskotat raksz a tortaba!?

De a gesztenye az nekem nem tetszik..szerintem az mar tul sok lenne, vagy nem is tudom, de a turo a gesztenyevel szerintem nem paszol, de ha te kostoltad mar es jo, akkor hajra! En szerintem nem vonnam be semmivel a tortat pluszba, esetleg a sajat kremjebol, a turos-joghurtosbol kennek a tetejere meg az oldalara is ha marad. Vagy tejszinhabba keversz olyan szirupot vagy etelizesitot vagy akar azt a gyumolcsot, ami van a joghurtban, es azt kened a tetejere.

Diszitesnek pedig mindenkeppen javaslom a gyumolcsot!

2016. aug. 21. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Túró és joghurt jó ötlet, mennek is egymáshoz, finom lehet.

De ehhez a gesztenye szerintem egyáltalán nem illik, meg szerintem felesleges is gesztenyével bevonni.

2016. aug. 21. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Tortás gyümölcstorta nagyon jó ötlet,de ne vond be gesztenyével,és a joghurtot is hagyd ki belőle!

Bevonni habtejszínnel tudod,vagy a túrós krémmel. A túrót magában tényleg nem ajánlatos használni,de keversz hozzá egy kis tejszín+tejfölt,majd fixálod zselatinnal,és tökéletes lesz! :)

2016. aug. 21. 12:43
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
*Túrós gyümölcstorta nagyon jó ötlet!
2016. aug. 21. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
31%

1.réteg :túró + tejszinhab + zselatin

2.réteg :gesztenye + tejszinhab

3.réteg :karamelizált gyümölcs

Egy piskóta alapon az egy finom torta lesz

2016. aug. 21. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
A gesztenyét a tésztába tenném, liszt helyett (25 dkg gesztenyemassza helyettesíti a lisztet egy 6 tojásos piskótában, de kell hozzá egy kis sütőpor is, picit meg lehet bolondítani rummal vagy gyümölcspárlattal.) A továbbiakban teljesen jó a krém, a biztonság kedvéért tennék bele egy kis zselatint. Bevonónak pedig inkább keserűcsokit használnék, vagy egylaposra sütném a tortát, és több zselatinnal dermeszteném rá a krémet, természetesen többet, hogy elég magas legyen a torta. A tetejére lehetne friss gyümölcsöt pakolni tortazselével vagy anélkül, meghinteni reszelt csoki és gesztenyepüré keverékével (akár kis formákban, pl. szívecskékben, virágokban stb., papírból készíthetsz sablont), vagy karamellizált gyümölcsöket. Tejszínhabbal finomabb a krém, gyümölcsjoghurttal viszont könnyebb, a gesztenyés tésztához szerintem jobb, mert az elég tömény.
2016. aug. 21. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!