Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett ilyen undorító a...

Miért lett ilyen undorító a hamburger?

Figyelt kérdés

[link]


Most bele is kóstoltam és mintha valami trutymót ennék... Szerinte folyékony állaga van belülről


2019. dec. 17. 13:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Gyorsfagyasztott hamburgerpogácsáról van szó, de eddig még ilyet akkor se tapasztaltam
2019. dec. 17. 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudjuk.
2019. dec. 17. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl sok húst sütöttél egyszerre, ami lehűtötte az olajat, így inkább főtt, mint sült, ezért nyálkás lett.
2019. dec. 17. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
69%

Eleve ki vesz ilyen mirelit vackot?

Azt várod hogy jó legyen?

Ledaráltatsz egy darab húst, befűszerezed, kisütöd.

És legalább tudod hogy mit eszel.

És nem is drágább.

2019. dec. 17. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!